Wednesday, November 19, 2014

'THE GREENROOM' In-Studio Guest RIVERMAN: November 26, 2014
On WEDNESDAY, NOVEMBER 26, 2014, STUNNA presents another special installment of 'THE GREENROOM' on BASSDRIVE Radio. In this edition, he welcomes fellow CHICAGO resident and long-time DJ: RIVERMAN into the studio for an exclusive guest mix.

A selector known to mash up a balanced mix of both fresh DRUM+BASS and classic, OLD SCHOOL JUNGLE dating back to the rave scene of the early 1990's, RIVERMAN consistently brings his own original style of dance music to the masses. Keeping his sound dance-floor oriented with old, new, and favorites from years of collecting only the finest cuts doing the rounds, RIVERMAN has performed all over the country and, to this day, remains a fan favorite in his home town of CHICAGO. Be sure to catch his energetic live sets in clubs and underground events near you.

Join us this session as we're treated to a special in-studio guest mix from RIVERMAN in 'THE GREENROOM.' Tune in!!


**For more information on RIVERMAN, visit:

• RIVERMAN on Soundcloud
• RIVERMAN on Facebook
• RIVERMAN on Twitter

'THE GREENROOM'
Hosted by STUNNA
Live from Chicago
Wednesdays
www.BASSDRIVE.com


1 comment:

  1. Cà phê là loại thức uống được nhiều người ưa thích, tuy nhiên cà phê có những mặt có lợi và những mặt có không tốt cho sức khỏe. Vậy uống cà phê như thế nào cho tốt. Uống cà phê và ăn xôi mỗi buổi sáng là thói quen của nhiều người. Vậy liệu ăn xôi nhiều có tốt không. Khi mang thai vấn đề dinh dưỡng rất quan trọng, do vậy bà bầu có nên ăn xôi không.
    Ngày cá tháng tư sắp đến hãy cùng lựa chọn những tin nhắn trêu chọc ngày cá tháng tưtrò lừa hay cho ngày cá tháng tư để true chọc bạn bè nhé, sẽ rất thú vị đó.
    Cọc đi tìm trâu là điều mà hiện nay rất nhiều giới trẻ tìm đến cách tỏ tình với bạn trai. Vậy làm sao để tỏ tình hiệu quả, bạn cần nên có những câu chúc buổi sáng cho người yêu để có thể tiếp cận được bạn người bạn trai. tin nhắn hài hước chúc buổi sáng

    ReplyDelete