Wednesday, October 1, 2014

'THE GREENROOM' Guest Mix from LIP-TON: October 8, 2014
On WEDNESDAY, OCTOBER 8, 2014, STUNNA presents another special edition of 'THE GREENROOM' on BASSDRIVE Radio. In this installment, we're treated to an exclusive mix from one of CHICAGO's upcoming producer/DJs: LIP-TON.

Over the past decade, LIP-TON has been a soldier for the movement to bring DRUM+BASS music to the masses. In and around the MIDWEST area of the UNITED STATES, LIP-TON has shared stages with some of the top players in the game. With a signature sound blending elements of NEUROFUNK, TECHY ROLLERS, JUNGLE, FOOTWORK, and all styles of broken beats imaginable, LIP-TON always likes to keep the vibe fresh and the dancefloor moving.

Join us this session as LIP-TON delivers a set of upfront tracks exclusively for 'THE GREENROOM.' Tune in!!


**For more information on LIP-TON, visit:

• LIP-TON on Soundcloud
• LIP-TON on Facebook

'THE GREENROOM'
Hosted by STUNNA
Live from Chicago
Wednesdays
www.BASSDRIVE.com


1 comment:

  1. Cà phê là loại thức uống được nhiều người ưa thích, tuy nhiên cà phê có những mặt có lợi và những mặt có không tốt cho sức khỏe. Vậy uống cà phê như thế nào cho tốt. Uống cà phê và ăn xôi mỗi buổi sáng là thói quen của nhiều người. Vậy liệu ăn xôi nhiều có tốt không. Khi mang thai vấn đề dinh dưỡng rất quan trọng, do vậy bà bầu có nên ăn xôi không.
    Ngày cá tháng tư sắp đến hãy cùng lựa chọn những tin nhắn trêu chọc ngày cá tháng tưtrò lừa hay cho ngày cá tháng tư để true chọc bạn bè nhé, sẽ rất thú vị đó.
    Cọc đi tìm trâu là điều mà hiện nay rất nhiều giới trẻ tìm đến cách tỏ tình với bạn trai. Vậy làm sao để tỏ tình hiệu quả, bạn cần nên có những câu chúc buổi sáng cho người yêu để có thể tiếp cận được bạn người bạn trai. tin nhắn hài hước chúc buổi sáng

    ReplyDelete